To find all the Beste Nederlander Tour De France 2010 information you are interested in, please take a look at the links below.

Lijst van Nederlandse deelnemers Ronde van Frankrijk ...

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_deelnemers_Ronde_van_Frankrijk
    Lars Boom (5) : 2010 (130), 2011 (-), 2013 (105), 2014 (97), 2015 (-) ... Onderstaande tabel toont het aantal Nederlandse deelnemers per jaar, het aantal etappeoverwinningen per jaar en de beste Nederlander in het eindklassement. De tabel start in 1936, het eerste jaar waarin een Nederlander deelnam. ... Ronde van Frankrijk (Tour de France)

Tour de France 2010: Results & News

    https://www.cyclingnews.com/races/tour-de-france-2010/
    Jul 03, 2010 · Follow live coverage of the 2010 Tour de France, including news, results, stage reports, photos, podcasts and expert analysis

Ronde van Frankrijk 2010 - Wikipedia

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_van_Frankrijk_2010
    De 97e editie van de Ronde van Frankrijk ging op 3 juli 2010 van start in de Nederlandse stad Rotterdam om, na een koersverloop met de klok mee door eerst de Alpen en daarna de Pyreneeën, op 25 juli 2010 te eindigen op de Avenue des Champs-Élysées in Parijs.De Ronde van Frankrijk maakte deel uit van de UCI Wereldranglijst.. Al in de Alpen werd duidelijk dat de strijd om de eindzege zeer ...Finishplaats: Parijs

Tour 2019: Laagst aantal Nederlanders aan de start sinds 2010

    https://www.wielerflits.nl/nieuws/tour-2019-laagst-aantal-nederlanders-aan-de-start-sinds-2010/
    Het aantal Nederlanders aan de start van de Tour de France is dit jaar het laagst in negen jaar. Aanstaande zaterdag (6 juli) staan elf landgenoten aan de start in Brussel, dat waren er in 2010 acht.

Nederlanders in de top 10 van de Tour de France

    https://www.dutchmultimedia.nl/nederlanders-in-de-top-10-van-de-tour-de-france/
    Mar 15, 2016 · Nederlanders in de top 10 van de Tour de France. De Tour de France is iets magisch, ook voor de Nederlanders. Ooit gingen we een beetje meedoen en dat begon zo in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Tot 1968 moesten we wachten totdat Jan Janssen het geel in de …

Dumoulin achtste Nederlander ooit op Tour de France-podium ...

    https://www.nu.nl/wielrennen/5388026/dumoulin-achtste-nederlander-ooit-tour-france-podium.html
    Tom Dumoulin is de achtste Nederlander ooit op het podium van de Tour de France. De 27-jarige Limburger verzekerde zich zondag in de afsluitende etappe, die gewonnen werd door sprinter Alexander ...

Nederlander Cees Bol grijpt net naast ritzege bij start ...

    https://theworldnews.net/nl-news/nederlander-cees-bol-grijpt-net-naast-ritzege-bij-start-tour-de-france
    Cees Bol heeft zaterdag net naast de ritwinst gegrepen in de eerste etappe van de Tour de France. De Noord-Hollander van de Sunweb-ploeg leidde de sprint op de Promenade des Anglais in Nice maar zag de Noor Alexander Kristoff en de Deense wereldkampioen Mads Pedersen in de …

Kan Dumoulin de Tour de France winnen? 'Het zou me niet ...

    https://nos.nl/collectie/13847/artikel/2345826-kan-dumoulin-de-tour-de-france-winnen-het-zou-me-niet-verbazen
    Vanuit de wielerkaravaan komen steeds meer geluiden dat het wel eens de zwaarste Tour de France ooit kan gaan worden. En óók dat een Nederlander die ronde wel eens zou kunnen gaan winnen.

Nederlanders in de Tour de France 2020 Sport: Overige sport

    https://sport.infonu.nl/overige-sport/180701-nederlanders-in-de-tour-de-france-2020.html
    De grote doorbraak van de Tour de France bij het grote publiek in Nederland vond plaats in de jaren vijftig, dankzij successen van renners zoals Wout Wagtmans, Wim van Est en Gerrit Voorting. In die tijd werd de Tour voor veel Nederlanders één van de favoriete jaarlijkse sportevenementen en dat is het sindsdien gebleven.

Tour 2020: sprinters en favorieten voor de groene trui ...

    https://sport.infonu.nl/overige-sport/180702-tour-2020-sprinters-en-favorieten-voor-de-groene-trui.html
    Omdat Sagan op diverse parcoursen punten kan scoren, presteert hij ook extreem goed in het puntenklassement van de Tour de France. Tijdens zijn eerste vijf deelnames aan de Tour de France (van 2012 tot en met 2016) won hij ieder jaar de groene trui. Tour 2017 In de Tour van 2017 leek Sagan wederom op jacht te zijn om de puntentrui te winnen.

Did you find the information you need about Beste Nederlander Tour De France 2010?

We hope you have found all the information you need about Beste Nederlander Tour De France 2010. On this page we have collected the most useful links with information on the Beste Nederlander Tour De France 2010.

About Jordan Kim

J. Kim

You may know me as the author of publications on both scientific and popular resources. I am also collecting information on various topics, including tours. On this page, I have collected links for you that will provide the most complete information about the Beste Nederlander Tour De France 2010.

Related Tours Pages