To find all the Meest Strijdlustige Renner Tour 2021 information you are interested in, please take a look at the links below.

strijdlustige translation English Dutch dictionary Reverso

    https://dictionary.reverso.net/dutch-english/strijdlustige
    Je bent meest strijdlustige renner van deze Tour, dankzij je groot aantal aanvallen.: You are the most combative rider of this Tour, thanks to your numerous attacks mainly early in the stages.: De multinationals die deze strijdlustige mensenrechtenadvocaat aanklaagt, moeten de pijn voelen.: This combative human rights lawyer believes that the multinationals he sues must feel the pain.

Thijs Zonneveld - 🎥 Wout Poels werd in de 5de etappe van ...

    https://www.facebook.com/ThijsZonneveldAD/posts/768079667068490
    Wout Poels werd in de 5de etappe van de Tour de France uitgeroepen tot meest strijdlustige renner. Een twijfelachtige eer voor de Nederlander die met een scheur in zijn ribben en blauwe plekken op zijn longen rond rijdt. ,,Het is net alsof er steeds mesjes in mijn rug worden gestoken.”

strijdlustige - Translation into English - examples Dutch ...

    https://context.reverso.net/translation/dutch-english/strijdlustige
    Translations in context of "strijdlustige" in Dutch-English from Reverso Context: Je bent meest strijdlustige renner van deze Tour, dankzij je groot aantal aanvallen.

Poels: ‘Het is net alsof er mesjes in mijn rug worden ...

    https://www.ed.nl/tour-de-france/poels-het-is-net-alsof-er-mesjes-in-mijn-rug-worden-gestoken~a047f10c/
    2 days ago · Wout Poels werd in de 5de etappe van de Tour de France uitgeroepen tot meest strijdlustige renner. Een twijfelachtige eer voor de Nederlander die met een scheur in zijn ribben en blauwe plekken op zijn longen rond rijdt. ,,Het is net alsof er steeds mesjes in mijn rug worden gestoken.”

Alaphilippe uitgeroepen tot meest strijdlustige renner in Tour

    https://theworldnews.net/nl-news/alaphilippe-uitgeroepen-tot-meest-strijdlustige-renner-in-tour
    De prijs voor meest strijdlustige renner ging vorig jaar naar Daniel Martin. De laatste Fransman die de eervolle award in de wacht sleepte, was Warren Barguil in 2017. Alaphilippe verdient 20.000 euro met zijn uitverkiezing. Deze editie van de Tour wordt zondag afgesloten met de traditionele slotrit naar Parijs.

De Ondernemer Prijzengeld Tour de France: dit nemen de ...

    https://www.deondernemer.nl/personeel/salaris/prijzengeld-tour-france-nemen-renners-2019-huis~1097667
    Overige prijzenpotten Tour de France 2019. Tour-organisator ASO had verder geld klaar liggen voor het teamklassement, dat werd gewonnen door het Spaanse Movistar (aanbieder van mobiele telefonie). De ploeg kan 50.000 euro bijschrijven. Voor de meest strijdlustige renner lag …

Mollema uitgeroepen tot meest strijdlustige renner Vuelta ...

    https://theworldnews.net/nl-news/mollema-uitgeroepen-tot-meest-strijdlustige-renner-vuelta-a-espana
    Mollema uitgeroepen tot meest strijdlustige renner Vuelta a España. De 31-jarige geboren Groningen kwam naar de Vuelta met het oog op ritzeges. Hij ging dan ook verschillende keren in de aanval, maar slaagde niet in zijn opzet. ... De klimmer, die zijn klassement in de Tour de France in het water zag vallen na een val, ging met Thomas De Gendt ...

Strijdlustige Alphonse Vermote na 2e etappe Ster ZLM Toer ...

    https://www.youtube.com/watch?v=h-IH2Zd5hSo
    Jun 19, 2014 · De Wim Jeremiasse prijs voor de meest strijdlustige renner van de dag ging na de tweede etappe van de Ster ZLM Toer naar Alphonse Vermote. Na afloop interviewden we de Belg over zijn dag in de aanval.

Clement strijdlustigste renner Tour de France 2009

    https://tourdefrance2009.wordpress.com/2009/07/05/clement-strijdlustigste-renner/
    Hij had virtueel in het geel gereden en dat noemde hij lachend 'heel wat'. Stef Clement kon zondag na de finish van de tweede etappe van de Ronde van Frankrijk al goed relativeren. De Nederlandse Raborenner had met drie anderen een groot deel van de dag voorop gereden. Het werk werd niet beloond, Clement kreeg…

strijdlustigste renner prijs Tour de France 2009

    https://tourdefrance2009.wordpress.com/tag/strijdlustigste-renner-prijs/
    Het werk werd niet beloond, Clement kreeg slechts een rood startnummer voor de derde rit. Het teken voor de meest strijdlustige renner van de dag. ”We wilden geen grote groep laten gaan zonder ons”, verklaarde Clement voor de camera van de NOS de ploegentactiek.

Did you find the information you need about Meest Strijdlustige Renner Tour 2021?

We hope you have found all the information you need about Meest Strijdlustige Renner Tour 2021. On this page we have collected the most useful links with information on the Meest Strijdlustige Renner Tour 2021.

About Jordan Kim

J. Kim

You may know me as the author of publications on both scientific and popular resources. I am also collecting information on various topics, including tours. On this page, I have collected links for you that will provide the most complete information about the Meest Strijdlustige Renner Tour 2021.

Related Tours Pages