To find all the Vinder Af Tour De France 2013 information you are interested in, please take a look at the links below.

Tour de France-vindere - Wikipedia, den frie encyklopædi

    https://da.wikipedia.org/wiki/Tour_de_France-vindere
    Herunder følger en liste over alle Tour de France-vindere siden løbets begyndelse i 1903 sammen med vinderne af bjergkonkurrencen (indført i 1933), pointkonkurrencen (indført i 1953) og ungdomskonkurrencen (indført i 1975).

Tour de France - Wikipedia, den frie encyklopædi

    https://da.wikipedia.org/wiki/Tour_de_France
    Tour de France blev første gang kørt i 1903.Den gang kunne ruten ikke omfatte Elsass og Lothringen, som var på tyske hænder efter det franske nederlag i 1871.Cykelridtets arrangør, redaktør Henri Desgrange i L'Auto, skrev sommeren 1914: "Når enden på dit gevær peger på deres bryst, vil de trygle om nåde.Lad dig ikke narre. Gør ende på fjenden, uden nåde.Region: Frankrig og nærliggende lande

Chris Froome vinder Tour de France Sport DR

    https://www.dr.dk/ligetil/sport/chris-froome-vinder-tour-de-france
    Jul 27, 2015 · Britiske Christopher Froome er årets vinder af Tour de France. Han vandt også cykelløbet i 2013. Det blev cykelrytteren Christopher Froome fra holdet Team Sky, der vandt Tour de France 2015 efter at have ført løbet siden 7.

Tour de France 2013 - Wikipedia, den frie encyklopædi

    https://da.m.wikipedia.org/wiki/Tour_de_France_2013
    Tour de France 2013 var den 100. udgave af Tour de France og begyndte den 29. juni 2013. De 21 etaper på i alt 3.404 kilometer kørtes udelukkende i Frankrig. Forrige gang det skete var i 1988. De første tre etaper kørtes på Korsika i departementet Corse-du-Sud og Haute-Corse, som samtidigt

Overblik: De seneste ti års Tour de France-vindere ...

    https://jyllands-posten.dk/sport/cykling/ECE9741260/overblik-de-seneste-ti-aars-tour-de-francevindere/
    Søndag blev sidste etape i årets Tour de France kørt med Chris Froome (Sky) som samlet vinder af løbet.

Alaphilippe slår komet på målstregen og vinder første ...

    https://sport.tv2.dk/cykling/2020-08-30-alaphilippe-slaar-komet-paa-maalstregen-og-vinder-foerste-bjergetape
    Aug 30, 2020 · Det var Alaphilippes femte etapesejr i Tour de France. Det er samtidig andet år i træk, at han sikrer sig den gule trøje. Sidste år sad den eftertragtede trøje på ham i to tredjedele af løbet.

FAKTA: 2. etape i Tour de France

    https://www.msn.com/da-dk/news/other/fakta-2-etape-i-tour-de-france/ar-BB18vNCk?pfr=1
    På nær på 6. og 7. etape bar han den derefter helt til og med 18. etape, før løbets senere vinder, Egan Bernal (Ineos), overtog den. Fakta om 2. etape i Tour de France: Søndag 30. august.

Odds på vinderen af Tour de France 2020 - Se de seneste odds

    https://www.odds.dk/cykling/tour-de-france-odds/odds-paa-vinderen/
    Faktisk tegner der sig et af de tætteste Tour de France i lang tid, og der er rigtig mange dygtige ryttere, der byder sig til i kampen om toppladserne. Egan Bernal Den blot 23-årige regerende Tour-vinder kørte et noget nær fejlfrit løb sidste år.

Britisk storhold sidder tungt på Tour de France

    https://www.msn.com/da-dk/news/other/britisk-storhold-sidder-tungt-p%c3%a5-tour-de-france/ar-BB18uCZX
    Udviklingen kulminerede med Tour-sejren i 2012, hvor han blev den første britiske vinder af løbet. Undervejs fik han stor hjælp af løjtnanten Chris Froome, der understregede Skys dominans ved ...

Froome ude af stort løb inden Touren - på vej til ...

    https://sport.tv2.dk/cykling/2019-06-12-froome-ude-af-stort-loeb-inden-touren-paa-vej-til-hospitalet
    Jun 12, 2019 · Briten er tredobbelt vinder af Critérium du Dauphiné. Froome var i gang med forberedelserne til Tour de France, som han har vundet fire gange tidligere: i 2013, 2015, 2016 og 2017.

Did you find the information you need about Vinder Af Tour De France 2013?

We hope you have found all the information you need about Vinder Af Tour De France 2013. On this page we have collected the most useful links with information on the Vinder Af Tour De France 2013.

About Jordan Kim

J. Kim

You may know me as the author of publications on both scientific and popular resources. I am also collecting information on various topics, including tours. On this page, I have collected links for you that will provide the most complete information about the Vinder Af Tour De France 2013.

Related Tours Pages