To find all the Vstupenky Na Euro Hockey Tour 2013 information you are interested in, please take a look at the links below.

Česká reprezentace bude hrát domácí turnaj EHT v Brně ...

    https://sport.aktualne.cz/hokej/hokejova-reprezentace/ceska-reprezentace-bude-hrat-domaci-turnaj-eht-v-brne/r~1229b6d423c611e98c840cc47ab5f122/
    Do Brna se vrátí národní tým poprvé od dubna 2015, kdy tam sehrál duel Euro Hockey Tour s Finskem. Celý turnaj se hrál v Brně v letech 2012, 2013 a 2014. "Poslední turnaj v Brně byl s ohledem na návštěvnost a super atmosféru nejen na utkání českého národního týmu reklamou na velmi dobrý hokej.

Už v pondělí budou k mání lístky na Euro Hockey Tour v ...

    https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/euro-hockey-tour-v-pardubicich.A130628_143557_pardubice-zpravy_jah
    Petr Koukal a Petr Čáslava se vrátí do Pardubic. Ale přestupová bomba se zatím nekoná. Na pardubický led vyjedou, pokud je trenér Alois Hadamczik napíše na soupisku prvního turnaje hokejové sezony. Už v pondělí prvního července mohou totiž fanoušci začít kupovat vstupenky na úvodní turnaj Euro Hockey Tour.

SOUTĚŽ: Hrajte o 15x2 vstupenky na hokejové hry v Brně ...

    https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace/171446/soutez-hrajte-o-15x2-vstupenky-na-hokejove-hry-v-brne.html
    Chcete vidět na vlastní oči zápasy hokejové reprezentace na Českých hrách v Brně, které jsou posledním dílem letošní série Euro Hockey Tour? Pak se zapojte do soutěže portálu iSport.cz o vstupenky na tři dny, během nichž se tento turnaj v Brně hraje. Na každý den vyhrává 5 výherců po dvou vstupenkách. Stačí poslat SMS se správnou odpovědí.

Euro Hockey Tour 2019/2020 MS v hokeji 2013 iSport.cz

    https://isport.blesk.cz/kategorie/4159/ms-2013
    Český tým na MS v hokeji 2018 skončil ve čtvrtfinále, když šel ze třetího místa ve skupině A na tým USA, druhý celek skupiny B. V zápase o všechno národní tým s hvězdnými Američany padl 2:3.Zlaté medaile obhájili hokejisté Švédska, kteří v dramatickém finále zdolali překvapení turnaje Švýcarsko 3:2 po samostatných nájezdech.

Nastartuje se česká reprezentace v Pardubicích k cestě za ...

    https://vzpravy.cz/zpravy/pardubicko/pardubice/322/nastartuje-se-ceska-reprezentace-v-pardubicich-k-ceste-za-zlatem
    Pardubice – Velký hokejový týden čeká pardubickou Tipsport arenu. Od čtvrtka do neděle se tu odehraje turnaj s názvem Carlson Hockey Games 2018, který je jednou z hlavních přípravných akcí před nadcházejícím mistrovství světa v Dánsku. Český národní tým se do Pardubic vrací takřka po pěti letech. Dobrá zpráva pro fanoušky – vstupenky jsou stále k dispozici.Author: David Záruba

České hokejové hry - Carlson Hockey Games 2020 - Liga Online

    https://ligaonline.cz/program/ceske-hokejove-hry-online/
    Jul 15, 2019 · České hokejové hry, oficiálně České hokejové hry – Carlson Hockey Games,jsou od roku 1994 pravidelným podnikem Euro Hockey Tour.. České hokejové hry (Carlson Hockey Games, dříve Pragobanka Cup/Tour, Česká pojišťovna Cup, KAJOTbet Hockey Games) je každoročně pořádaný hokejový turnaj v rámci Euro Hockey Tour v České republice.

Češi vykoupili vstupenky na zápasy v Bratislavě iSport.cz

    https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace-ms-2011/101088/cesi-vykoupili-vstupenky-na-zapasy-v-bratislave.html
    Čeští hokejisté na letošním mistrovství světa na Slovensku odehrají své zápasy v základní skupině před vyprodaným hledištěm. Fanoušci vykoupili všechny volné vstupenky na první zápasy českého týmu v Bratislavě už tři měsíce před zahájením šampionátu.

UEFA v pátek zahájí prodej vstupenek na Superpohár v Edenu ...

    https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/486575-uefa-v-patek-zahaji-prodej-vstupenek-na-superpohar-v-edenu.html
    Evropská fotbalová unie UEFA zahájí v pátek v poledne na svých webových stránkách internetový prodej vstupenek na srpnové utkání Superpoháru mezi vítězem Ligy mistrů Bayernem Mnichov a Evropské ligy Chelsea, který bude hostit pražská Eden Aréna. Zájemci se mohou registrovat do 5. července, vzhledem k očekávanému obrovskému zájmu fanoušků bude UEFA majitele ...

Carlson Hockey Games 2018 přivítají Pardubice BPA sport ...

    https://www.bpa.cz/carlson-hockey-games-2018-privitaji-pardubice/
    Turnaj se hraje v termínu 19. až 22. dubna a vstupenky se začnou prodávat na začátku března. Turnaj je zároveň součástí seriálu Euro Hockey Tour, jenž bude zakončen o čtyři dny později švédskými hokejovými hrami. Poslední pardubické klání, v němž nastoupila česká reprezentace, bylo sehráno 1. září 2013.

Did you find the information you need about Vstupenky Na Euro Hockey Tour 2013?

We hope you have found all the information you need about Vstupenky Na Euro Hockey Tour 2013. On this page we have collected the most useful links with information on the Vstupenky Na Euro Hockey Tour 2013.

About Jordan Kim

J. Kim

You may know me as the author of publications on both scientific and popular resources. I am also collecting information on various topics, including tours. On this page, I have collected links for you that will provide the most complete information about the Vstupenky Na Euro Hockey Tour 2013.

Related Tours Pages