To find all the Wanneer Begint Tour De France 2013 information you are interested in, please take a look at the links below.

Ronde van Frankrijk 2013 - Wikipedia

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Ronde_van_Frankrijk_2013
    De 100ste editie van de Ronde van Frankrijk ging van start op zaterdag 29 juni 2013 in Porto-Vecchio, op het Franse eiland Corsica. De ronde eindigde op zondag 21 juli traditioneel in de Franse hoofdstad Parijs op de Avenue des Champs-Élysées. De titelverdediger was de Brit Bradley Wiggins. Hij verdedigde zijn titel echter niet omdat hij een blessure had en daardoor niet van start kon gaan.Finishplaats: Parijs

Tour de France - Wikipedia

    https://af.wikipedia.org/wiki/Tour_de_France
    Robbie Hunter en John-Lee Augustyn was die eerste twee Suid-Afrikaners wat aan die Tour de France deelgeneem het. Robbie Hunter is die eerste Suid-Afrikaner nog wat 'n skof kon wen in die Tour de France en wel gedurende die 2007-toer.Daryl Impey het aan die 2012-toer deelgeneem en gedurende die 2013-toer die geeltrui gedra na die sesde skof, die eerste Suid-Afrikaner wat dit kon vermag.

Ronde van Frankrijk - Wikipedia

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Tour_de_France
    De Ronde van Frankrijk (Frans: Tour de France [ˌtuʀdəˈfʀɑ̃ːs]?, ook wel de Tour genoemd) is een meerdaagse wielerwedstrijd die voor het grootste deel door Frankrijk voert. Net als de rondes van Italië (Giro) en Spanje (Vuelta) is het een van de drie Grote Rondes.. De Tour de France is ontstaan in 1903 en werd destijds georganiseerd door Henri Desgrange, hoofdredacteur van het ...Regio: Frankrijk

Site officiel du Tour de France 2021

    https://www.letour.fr/2012/TDF/COURSE/us/le_parcours.html
    Site officiel de la célèbre course cycliste Le Tour de France 2021. Contient les itinéraires, coureurs, équipes et les infos des Tours passés.

Radio Veronica - 29 juni begint de Tour de France 2013 ...

    https://nl-nl.facebook.com/RadioVeronica/posts/10151647384374420
    29 juni begint de Tour de France 2013! Mark van der Molen speelt ook dit jaar weer de Uitvallersbingo. Een spel speciaal voor liefhebbers én haters van de Tour.

Tour de France 2020: de start, het parcours, etappes en meer

    https://www.sunwebsportsevents.nl/le-tour
    Start Tour de France. De 107e editie van Le Tour gaat van start op zaterdag 29 augustus in Nice. De Franse kustplaats is ook het toneel voor de start van de tweede en derde etappe. Na 21 etappes met flink wat klimwerk zullen de renners finishen in Parijs. Parcours Tours de France.

Route Tour de France 2014 Alle etappes van de Tour de ...

    https://www.tourde-france.nl/tour-2014/
    Op 23 oktober 2013 vond in Parijs de officiële aankondiging en presentatie van de route van de 100e editie van de Tour de France plaats. De route van de Tour de France van 2014 werd gepresenteerd in bijzijn van gele trui houder Chris Froome, kersvers wereldkampioen Rui Costa, topsprinters Mark Cavendish en Marcel Kittel en de Franse held en winnaar van de Alpe d’Huez etappe van dit jaar: …

Tour de France 2021 - het parcours en etappeschema Sport ...

    https://sport.infonu.nl/overige-sport/175694-tour-de-france-2021-het-parcours-en-etappeschema.html
    Historie: Parcours van de Tour de France Op 1 juli 1903 ging in Parijs de eerste editie van de Tour de France van start. Die eerste Tour bestond uit zes etappes, die gemiddeld een lengte hadden van meer dan 400 kilometer. In 1905 werden er voor het eerst bergen opgenomen in het parcours van de Tour.

Tour de France 2020 Etappe schema

    http://www.tourschema.nl/
    Op tourschema.nl staat het laatste nieuws en het volledige etappeschema van de Tour de France 2020.. De Tour de France 2020 is de 107de editie van de ronde van Frankrijk. De drieweekse wielerwedstrijd 'Tour de France' is van 29 augustus tot en met 20 september 2020.

Tour De France op tv - TV Gids

    https://www.tvgids.tv/op-tv/tour-de-france
    De belangrijkste wielren-wedstrijd de Tour de France (de ronde van Frankrijk) is dit jaar van 1 t/m 23 juli. De Tour de France zal veel op tv te zien zijn, met elke dag live-uitzendingen van de etappes en elke avond wordt er nagepraat in diverse takshows.

Did you find the information you need about Wanneer Begint Tour De France 2013?

We hope you have found all the information you need about Wanneer Begint Tour De France 2013. On this page we have collected the most useful links with information on the Wanneer Begint Tour De France 2013.

About Jordan Kim

J. Kim

You may know me as the author of publications on both scientific and popular resources. I am also collecting information on various topics, including tours. On this page, I have collected links for you that will provide the most complete information about the Wanneer Begint Tour De France 2013.

Related Tours Pages